Auto reparatie

Heeft uw auto een storing of defect?

Een storing of defect aan uw auto komt altijd ongelegen. Uw eerste prioriteit ligt bij het regelen van een vakbekwame en betaalbare reparatie. U wilt snel een afspraak kunnen maken zodat u uw auto niet lang hoeft te missen. Bovendien verwacht u garantie op de reparatie. Bij een Autobedrijf Vrieling bent u voor deskundig en betaalbaar herstel aan het juiste adres!

  • Garages met de modernste voorzieningen.
  • Top kwaliteit onderdelen.
  • Persoonlijke aandacht van gediplomeerde monteurs.
  • Betaalbaar herstel.
  • Garantie.
  • Snel een afspraak en snel weer onderweg.

Garages met de modernste voorzieningen

Autobedrijf Vrieling werkplaatsen zijn voorzien van professionele diagnose apparatuur. Hiermee zijn wij in staat om zelfs de nieuwste auto’s met de modernste technieken goed te onderhouden en te repareren.

Top kwaliteit onderdelen

Autobedrijf Vrieling werkt alleen met A-kwaliteit onderdelen. Deze OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen zijn dezelfde merken als oorspronkelijk door de fabriek op uw auto zijn gemonteerd. Denkt u bijvoorbeeld aan Bosch, Brembo, Valeo, VDO, Vredestein, Monroe, Gates, NGK en SKF. Deze onderdelen zijn allemaal afkomstig van officiële OEM-leveranciers.

Persoonlijke aandacht van gediplomeerde monteurs

Bij Autobedrijf Vrieling werken servicegerichte technici aan uw auto reparatie. Zij zetten graag die extra stap voor u. Bovendien volgen onze monteurs regelmatig cursussen om goed op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Zij hebben daardoor een brede kennis van alle automerken.

Betaalbaar herstel

Wij bepalen zoveel mogelijk vooraf welke kosten u kunt verwachten. U komt zo naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan. Mochten wij tijdens de reparatie op complicaties stuiten, dan nemen wij vanzelfsprekend direct contact met u op om dit met u te bespreken.

Garantie

Autobedrijf Vrieling repareert uw auto vakkundig, ongeacht welk merk of leeftijd. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, daarom zijn wij aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. Wij garanderen niet alleen value for money maar geven ook drie maanden garantie op alle reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen.

Snel een afspraak maken voor auto reparatie, snel weer onderweg

Wilt u een auto reparatie laten uitvoeren? Autobedrijf Vrieling helpt u razendsnel en vakkundig weer op weg. Een afspraak is online of telefonisch zo gemaakt. Dankzij de moderne diagnose apparatuur en vakbekwame monteurs in de werkplaats zijn wij in staat om een defect snel te identificeren en te repareren. U hoeft uw auto dus nooit lang te missen.

Autobedrijf Vrieling

  • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
  • Goed opgeleide monteurs
  • Persoonlijke aandacht en advies
  • behoud uw fabrieksgarantie